«Η Ελλάδα είναι ένα μπο@ρδέλο» – Ξεσπά ο αδερφός της αδικοχαμένης Δώρας

«Η Ελλάδα είναι ένα μπο@ρδέλο» – Ξεσπά ο αδερφός της αδικοχαμένης Δώρας

Ο αδερφός της άτυχης κοπέλας, ξέσπασε, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του θείου του δράστη, οι οποίες προκάλεσαν οργή στο πανελλήνιο

Να μην μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί στην αδερφή του μοιάζει ο αδερφός της άτυχης Δώρας, η οποία έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή.

Ο αδερφός της άτυχης κοπέλας, ξέσπασε μιλώντας στο «Πρωινό», ενώ σχολίασε και τις εμετικές δηλώσεις του θείου του δράστη, οι οποίες προκάλεσαν οργή στο πανελλήνιο.

«Ούτε το όνομά του δεν ήξερα»

«Δε γνωρίζω τι έχει πει ο θείος του. Εγώ κοιτάω τη δική μου οικογένεια. Τα νέα τα μάθαινα πιο γρήγορα από τα social και τα κανάλια παρά από το τηλέφωνο των γονιών μου» είπε αρχικά.

«Με τη Δώρα εγώ εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησα να ασχολούμαι με τα ερωτικά της, γιατί την έχω προστατέψει με κάποιον αντίστοιχο στο παρελθόν. Δεν την είχε αγγίξει αλλά την απειλούσε ότι θα φέρει μπράβους. Άλλη σχέση αυτή. Η Δώρα είχε μια έλξη προς περίεργους τύπους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Αλλά αυτός δεν μου φαινόνταν και μένα έτσι. Δεν τον ήξερα καλά. Ούτε το όνομά του δεν ήξερα. Είχε έρθει εδώ…» συμπλήρωσε.

«Έπρεπε να είναι σε ψυχιατρική κλινική»»

«Σε κάθε φασαρία που γινόταν μεταξύ τους, αυτός ανακάτευε την οικογένειά μας. Αυτός είχε έρθει σε εμάς και έλεγε ‘να πείτε στη Δώρα ότι το σπίτι της είναι εκεί μαζί μου και όχι εδώ’. Η οικογένειά μας είναι λογική. Τι περίμενε πως θα πει ο πατέρας μου; Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική».

«Δολοφονία είναι. Ούτε ατύχημα ούτε τίποτα. Τη δολοφόνησε. Δε με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή. Γιατί να πάρει και τη δική της; Τι σου έφταιξε; Ήταν πολύ ανώτερη από εκείνον. Αυτό δεν άντεξε αυτός. Να μιλάνε όλες οι γυναίκες. Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα μπο@ρδέλο. Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα. Και να μιλήσουν δεν υπάρχει προστασία» κατέληξε.


Δείτε επίσης:

«Δεν είστε όλες θύματα»: Προκλητικός ο θείος του δολοφόνου στη Ρόδο

Οργισμένη η θεία της Δώρας για όσα δήλωσε ο θείος του δράστη – “Είναι γελοίοι”

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ