Η φωτιά τον κατέστρεψε - Έχασε τα πάντα και έμεινε άστεγος

Η φωτιά τον κατέστρεψε - Έχασε τα πάντα και έμεινε άστεγος

Το τροχόσπιτο, που είχε κάνει σπίτι του τα τελευταία χρόνια, κάηκε ολοσχερώς τη νύχτα και έχασε τα πάντα.

Άστεγος έμεινε ένας 60χρονος συμπολίτης μας όταν από βραχυκύκλωμα στην τηλεόραση, στις 2:30' τα ξημερώματα, το τροχόσπιτο όπου διέμενε λαμπάδιασε και καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο ίδιος γλίτωσε στο παραπέντε όπως λέει, αφού κοιμόταν και πετάχτηκε έξω όταν "έπνιξε" ο καπνός.

Το τροχόσπιτο βρισκόταν στο πάρκινγκ του Στρατοπέδου Τσαλτάκη και οι περίοικοι μέσα στη νύχτα πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας εκρήξεις και βγαίνοντας στα μπαλκόνια είδαν το τροχόσπιτο τυλιγμένο στις φλόγες, ενώ κινδύνευαν και άλλα αυτοκίνητα που ήταν δίπλα, όπως και τα δέντρα.

 

Ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν έγκαιρα τη φωτιά, όμως το τροχόσπιτο του 60χρονου καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Καταστράφηκα. Έχασα όλα τα υπάρχοντα μου. Έμεινα με τις σαγιονάρες. Χωρίς χρήματα, χωρίς ρούχα, έχασα τα πάντα....», λέει ο άτυχος συμπολίτης μας στο LamiaReport, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έδωσε εντολή στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου να παρέμβουν άμεσα και να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στον 60χρονο που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τα πάντα και έμεινε άστεγος.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχόσπιτο που κάηκε ολοσχερώς:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ