Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συμπαραστέκεται στην οικογένεια της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συμπαραστέκεται στην οικογένεια της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς

Συγκίνηση από την παρουσία στις εργασίες του συνεδρίου και των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη

Συγκίνηση υπήρξε σε συνέδριο για τη βία εναντίον των γυναικών, στις εργασίες του οποίων συμμετείχαν οικογένειες των θυμάτων.  Το CSI Institute και η Περιφέρεια Αττικής ένωσαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και οργάνωσαν την πρώτη εκστρατεία στην Ελλάδα με τίτλο «Γίνε Άνθρωπος» και στόχο την πρόληψη αλλά και την εξάλειψη κάθε μορφής έμφυλης βίας.

Ιδιαίτερες οι παρουσίες στο συνέδριο

Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο φορείς οργάνωσαν το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Στο συνέδριο συμμετείχε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συγκλόνισε με την παρουσίαση των ρούχων της ημέρας της επίθεσης με βιτριόλι, οι γονείς και η αδελφή της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο, η μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ μέσω βίντεο παρέμβαση έκανε και η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Ιδιαίτερα συγκλονιστική ήταν η στιγμή κατά την οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου συμπαραστεκόταν στον πατέρα της αδικοσκοτωμένης Γαρυφαλλιάς. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ