Ιδιώτες προσφέρουν φαγητό σε γιατρούς και νοσηλευτές

Σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους εργαζομένους του, φτιάχνουν εθελοντικά κάθε μέρα 250-300 μερίδες φαγητού και τις μοιράζουν στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων της πόλης.

Η διανομή του φαγητού γίνεται μετά από συνεννόηση με τους διοικητές του νοσηλευτικών ιδρυμάτων της συμπρωτεύουσας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ