Καιρός: Βροχές... τέλος τον Οκτώβριο!
Επιστρέφει το καλοκαίρι τον επόμενο μήνα με δραματική πρόβλεψη για τις βροχοπτώσεις.
Για τις καιρικές συνθήκες που πρόκειται να επικρατήσουν μέχρι τον Οκτώβριο αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θεόδωρος Κολυδάς.
«Η άνοδος της θερμοκρασίας από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος θα είναι το κυριο χαρακτηριστικό του καιρού. Από τις αρχές Οκτωβρίου ξαναγυρίζουμε σε κανονικά επίπεδα θερμοκρασιών. Από πλευράς βροχοπτώσεων δεν διακρίνεται κάτι ενθαρρυντικό. Μοναδική εξαίρεση κάποια φαινόμενα στο τέλος του μήνα» αναφέρει.
«Από τις αρχές του Οκτωβρίου αναπτύσσεται ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας. Αυτός ο ισχυρός αντικυκλώνας θα μπλοκάρει και θα αποτρέψει τα συστήματα της κεντρικής Ευρώπης να κινηθούν προς την περιοχή μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απουσία βροχών» σημειώνει.
🎯 Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 21, 2024
✅Η άνοδος της θερμοκρασίας από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος θα είναι το κυριο χαρακτηριστικό του καιρού. Από τις αρχές Οκτωβρίου ξαναγυρίζουμε σε κανονικά επίπεδα θερμοκρασιών.
✅Από πλευράς βροχοπτώσεων… pic.twitter.com/LAndFdVnn9
- Λέκκας για σεισμούς στη Χαλκιδική: Παρατείνεται η παρακολούθηση του φαινομένου
- N. Ανδρουλάκης: «Το 2009 η ΝΔ μας παρέδωσε μια χρεοκοπημένη χώρα, τα επόμενα χρόνια θα παραδώσει μια χώρα χρεοκοπημένη και θεσμικά»
- Πληρωμή με POS στα ταξί: Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για να μπει το αυτοκόλλητο
