Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Newsroom
Newsroom

Κλειστά σχολεία στη βόρεια Ελλάδα 

Τσουχτερό θα είναι το κρύο τις επόμενες μέρες, ιδιαίτερα σε περιοχές στο βόρειο τμήμα της χώρας, με την κακοκαιρία να δείχνει τα «δόντια» της.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες στα βόρεια και κεντρικά τμήματα, όπου η θερμοκρασία έχει ήδη πέσει σημαντικά, θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, με τοπικά ισχυρό παγετό τις βραδινές ώρες της Κυριακής και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, 22 Ιανουαρίου 2024 τα σχολεία του δήμου Εορδαίας, εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί ολικού παγετού και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Εορδαίς, κ.Παναγιώτη Ν.Πλακεντά.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η κατάσταση παραμένει δυναμική καθώς ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά και άλλα σχολεία στη δυτική Μακεδονία. Αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Γεώργιου Στεργίου, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Στις 18.00 θα βγει η επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Καστοριάς για την λειτουργία των σχολικών μονάδων για Δευτέρα 22/1/2024

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι σχολικές μονάδες του δήμου Καστοριάς για τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10.00 αλλά η τελική απόφαση με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα γίνει στις 18.00 όπου θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση. Ο δήμος Καστοριάς εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμη και να μην ανοίξουν αύριο οι σχολικές μονάδες.

Σε μεγάλους δήμους της περιφέρειας τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ