Κικίλιας για κορωνοϊό: Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κρούσμα στην Ελλάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι

Ο υπουργός Υγείας συνέστησε ψυχραιμία στους πολίτες και επισήμανε ότι το υπουργείο θα ανακοινώσει αμέσως αν υπάρξει κρούσμα.

Από αύριο θα διατεθούν ακόμη 43 κρεβάτια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από συμφωνία που υπογράφηκε με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Κλινικών, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εμφάνισης κρούσματος στη χώρα μας και διαβεβαιώνοντας ότι “είμαστε έτοιμοι αν υπάρξει τέτοιο περιστατικό να αντιμετωπιστεί και να κοπεί η αλυσίδα της μετάδοσης".

Πρόσθεσε ότι κάθε νοσοκομείο της χώρας έχει πάρει εντολές για την αντιμετώπιση περιστατικού για τον ιό της Κίνας, υπογραμμίζοντας πως για τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό έχει ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Υγείας συνέστησε ψυχραιμία στους πολίτες και επισήμανε ότι το υπουργείο θα ανακοινώσει αμέσως αν υπάρξει κρούσμα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση