Κικίλιας: Τα αντίμετρα είναι χρυσόσκονη και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς
«Αδικούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουν σωστά»
«Η κυβέρνηση κατέκαυσε τη χώρα και συμφωνία με τους θεσμούς ακόμη δεν έχουμε δει» είπε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας. «Τα αντίμετρα είναι η χρυσόσκονη και τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς» δήλωσε.
Ο κ. Κικίλιας είπε ότι η κυβέρνηση αντί να προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ γιατρούς στις εντατικές προσπαθεί να κάνει τα ρουσφέτια της μέσω ΔΕΗ.
Δήλωσε επίσης ότι η ΝΔ αναδεικνύει το θέμα της Βενεζουέλας ζητώντας να συγκληθεί η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της βουλής γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ «για ένα μεγάλο διάστημα παρουσίαζε τη Βενεζουέλα ως συγκριτικό μοντέλο διακυβέρνησης».
«Αδικούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουν σωστά» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ διαβεβαίωσε ότι «απολύσεις στο δημόσιο δεν θα γίνουν και δεν χρειάζεται».
- Περίμεναν τη Ρούπα με το ελικόπτερο για να αποδράσουν
- Ο απατεώνας που δήλωσε ανθρωπιστής!
- Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόεδρος των εκδοτών