ΚΙΝΑΛ: 83.000 πολίτες δήλωσαν τη στήριξή τους στους υποψηφίους προέδρους

ΚΙΝΑΛ: 83.000 πολίτες δήλωσαν τη στήριξή τους στους υποψηφίους προέδρους

Η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ

Σιτις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης έληξε η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Λίγη ώρα αργότερα η ΕΔΕΚΑΠ του ΚΙΝΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι «83.000 πολίτες δήλωσαν τη στήριξή τους στους συντρόφους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του Κινήματος, γεγονός που σηματοδοτεί την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ:

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί η κατάθεση των υπογραφών των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής .

Υποψηφιότητες κατέθεσαν οι :

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

83.000 πολίτες δήλωσαν την στήριξή τους στους συντρόφους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του Κινήματος, γεγονός που σηματοδοτεί την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.

Το Κίνημα Αλλαγής, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη δυναμώνει και θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) προχωρά στις προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ.1 του Καταστατικού για την ανακήρυξη των υποψηφίων.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ο δειγματοληπτικός έλεγχος κι αναμένεται να προχωρήσει στη τυπική ανακήρυξη των υποψηφίων τα επόμενα 24ωρα.

 

 

Δείτε επίσης:

Κούρσα για έξι στο Κίνημα Αλλαγής - Πόσες υπογραφές κατέθεσαν οι υποψήφιοι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ