Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επικοινώνησαν νωρίτερα με το αστυνομικό τμήμα και υποστήριξαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην περιοχή με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέγαρα. Οι δράστες, με ένα αυτοκίνητο έσπασαν την τζαμαρία της τράπεζας και σε ένα άλλο όχημα φόρτωσαν ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και εξαφανίστηκαν Οι ληστές φεύγοντας άφησαν πίσω τους το ένα όχημα, με το οποίο έσπασαν την τζαμαρία για να εισέλθουν στην τράπεζα και διέφυγαν με το άλλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επικοινώνησαν νωρίτερα με το αστυνομικό τμήμα και υποστήριξαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην περιοχή με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές. Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων μήπως και μπορέσουν να εντοπίσουν την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
- Αισιόδοξη για το μέλλον δηλώνει η καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο Δημοτικού
- Λέκκας: Εγκληματική ανευθυνότητα οι δηλώσεις περί μεγάλου σεισμού
- Πνίγηκε 17χρονη την ώρα που έτρωγε