Κίνητρα για εμβολιασμό και όχι απειλή, ζητάει το ΚΙΝΑΛ

Κίνητρα για εμβολιασμό και όχι απειλή, ζητάει το ΚΙΝΑΛ

Η ανακοίνωση του κόμματος

"Αφού πρώτα απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας και στον εμβολιασμό κατά της COVID-19, η κυβέρνηση στέλνει τώρα τον λογαριασμό στους πολίτες", αναφέρει, σε ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Στη συνέχεια, αναφέρει "απέτυχε να ανακόψει τη διάδοση του ιού, απέτυχε να ενισχύει το ΕΣΥ, απέτυχε να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. Και τώρα, χωρίς να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για την ανικανότητα και την αδράνειά της, καταλήγει σε ακραία διοικητικά μέτρα, αμφισβητούμενης αναλογικότητας και αποτελεσματικότητας, προσπαθώντας να καλύψει την ολιγωρία της.

Εμμένουμε στην ανάγκη να δοθούν, έστω και τώρα, ακόμη περισσότερα θετικά κίνητρα, όπως έχει γίνει σε άλλες χώρες, που έχουν πετύχει μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού, χωρίς την απειλή κυρώσεων.

Δεν θέλουμε, ωστόσο, να δώσουμε άλλοθι στην κυβέρνηση και στους ‘’καλοθελητές’’ που θα σπεύσουν να “θολώσουν” το πολιτικό μας μήνυμα. Παρά τις ενστάσεις μας για τη γενικότερη στρατηγική της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και τον τρόπο επιβολής του μέτρου, υπερψηφίζουμε τη διάταξη.

Επιβεβαιώνουμε, με τη στάση μας, τη σταθερή μας υποστήριξη στον εμβολιασμό, ιδίως των πλέον ευάλωτων ομάδων.

Εμβολιαζόμαστε γιατί Νοιαζόμαστε."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ