Κωνσταντίνος Γκιουλέκας: Έχουμε δουλειά μπροστά μας

Newsroom
Newsroom

Οι πρώτες δηλώσεις ως υφυπουργός Εσωτερικών

Για το πότε έμαθε ότι αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γκιουλέκας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Κάτιας Μακρή, στην πρώτη του συνέντευξη λίγο μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

«Σήμερα το πρωί με πήρε ο πρωθυπουργός, όπως φαντάζομαι και όλους τους συναδέλφους και μου ανακοίνωσε ότι πάω σε αυτή τη θέση. Είναι μία θέση που επειδή είχα δουλέψει στον τομέα Βορείου Ελλάδος όταν η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση και επειδή είμαι και βουλευτής Θεσσαλονίκης, τη γνωρίζω καλά και με τη βοήθεια του Θεού θα παλέψουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας.

Σε ερώτηση για τη μεγάλη μείωση των ποσοστών της ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα, ο κ. Γκιουλέκας απάντησε ότι «αυτό ήταν ένα πολύ ισχυρό και ηχηρό μήνυμα προς όλο τον πολιτικό κόσμο και βεβαίως προς την κυβέρνηση. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε για τη Βόρεια Ελλάδα είναι ότι και οι ευαισθησίες είναι πολλές, αλλά και τα προβλήματα είναι πολλά. Μην ξεχνάτε ότι προέρχομαι από την Θεσσαλονίκη και το μετρό της Θεσσαλονίκης που επρόκειτο να γίνει το 2012, έχουμε φτάσει στο 2024 και ακόμα φτιάχνεται. Επιτέλους είναι σημαντικό χωρίς να λέμε πολλά λόγια, να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως δεσμεύτηκε με τα χρονοδιαγράμματα, να κόψει το πρώτο εισιτήριο για να καμφθούν η δυσπιστία και η δυσφορία. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο να καθυστερήσουμε ούτε μία ώρα. Ο κόσμος το περιμένει.  Για εμάς είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε όχι για τη ΝΔ αλλά για την ποιότητα ζωής των Θεσσαλονικέων, των Βορειοελλαδιτών. Οι υποδομές πρέπει να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Όπως είπε «η ΝΔ πρέπει να προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα και πρέπει να δούμε σίγουρα και τις διαρροές που υπήρξαν προς τα Δεξιά μας που εδώ στην Βόρεια Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερες. Άρα έχουμε πολλή δουλειά όχι για να επαναπατρίσουμε απλώς πολιτικά τους ανθρώπους αυτούς αλλά γιατί πραγματικά η μεγάλη πατριωτική παράταξη υπηρετεί αξίες και αρχές που έχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Έχουμε δουλειά μπροστά μας».

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ