Κορωνοϊός: 9.596 κρούσματα, 67 θάνατοι, 471 διασωληνωμένοι
Η σημερινή ενημέρωση.
9.596 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, ενώ 67 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει:
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 9.596 , εκ των οποίων
43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.298.926 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 49.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 283 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.105 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 67, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 25.327 θάνατοι. Το 95.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
- Euroferry Olympia: Η απάντηση του ομίλου Grimaldi στις καταγγελίες
- "Euroferry Olympia": Ελαφρά αφυδατωμένος ο 21χρονος Λευκορώσος - Διέφυγε τον κίνδυνο ο Βούλγαρος οδηγός
- Καιρός: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα