Κορωνοϊός: Αναμένεται νέο ρεκόρ κρουσμάτων

Κορωνοϊός: Αναμένεται νέο ρεκόρ κρουσμάτων

Καλπάζει η πανδημία του κορoνοϊού στη χώρα - Απειλείται το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων

Περισσότερα από 3.000 κρούσματα κορωνοϊού αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, Τρίτη, 23 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ που είχε σημειωθεί στις 17 Μαρτίου του 2021, όταν ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 3.465 κρούσματα.

Τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που θα ανακοινωθεί το απόγευμα ουσιαστικά προανήγγειλε και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, λέγοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα υψηλός. «Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» υπογράμμισε ο κ. Αρκουμανέας και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων». 

Την πρώτη ημέρα της επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών, ο ΕΟΔΥ αναμένεται λοιπόν, να ανακοινώσει παραπάνω από 3.000 κρούσματα. Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού ενδέχεται να σημειώσουν νέο αρνητικό ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι τα όποια βήματα για την μερική άρση του lockdown, πηγαίνουν πίσω, όπως το άνοιγμα του λιανεμπορίου, των σχολείων και της εστίασης. 

Δείτε επίσης:

Προβληματίζει τους ειδικούς η πορεία της πανδημίας στην Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ