Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας

Ανέβασε πυρετό και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ και γιατρός Χρήστος Κέλλας.

Ο βουλευτής, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση αλλά την Κυριακή και μετά από «δύο ημέρες "ηρεμίας"», όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter ανέβασε πυρετό και εισήχθη για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

 

#covid_19 Ημέρα 2η
Από Πέμπτη βράδυ,με τα πρώτα συμπτώματα,σπίτι και εννοείται σε απομόνωση.
Μετά από δύο μέρες "ηρεμίας",ο πυρετός από το απόγευμα με ξαναεπισκέφτηκε.
Οι γιατροί καθησυχαστικοί,μα πάνω απ'όλα παίρνω δύναμη από τις ευχές σας!
Θα νικήσουμε. Όλοι μαζί!
Καλό βράδυ!

— Κέλλας Χρήστος (@kellas_xristos) March 15, 2020

Η νόσηση του βουλευτή της ΝΔ απο τον κορωνοϊό, που αποτελεί και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Βουλή, αναγκάζει το προεδρείο του κοινοβουλίου σε περαιτέρω μέτρα θωράκισης και προστασίας βουλευτών και εργαζομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο των συνεδριάσεων των επιτροπών που ήταν προγραμματισμένες για την τρέχουσα εβδομάδα πιθανότατα θα αναβληθεί. Επίσης, θα υπάρξει σημαντικός περιορισμός της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων που είναι προγραμματισμένες για σήμερα.

Πέραν αυτών απο την ιχνηλάτιση διαπιστώθηκε οτι ο κ. Κέλλας επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Μέγαρο του κοινοβουλίου. Τα γραφεία έχουν ήδη απολυμανθεί όπως και όλη η Βουλή ενώ οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος θα παραμείνουν για 14 ημέρες σε κατ οίκον περιορισμό. Η Εθνική Τράπεζα έχει στείλει δύο άλλους εργαζόμενους προκειμένου το υποκατάστημα να συνεχίσει να εξυπηρετεί.

Επίσης το καφενείο του κοινοβουλίου παραμένει κλειστό.

Σε «καραντίνα» έχει τεθεί και το πολιτικό γραφείο του κ. Κέλλα επι της οδού Σέκερη ενώ οι συνεργάτες του βουλευτή τέθηκαν σε κατ οίκον περιορισμό.
 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ