Κορωνοπάρτι με 200 άτομα και παρέμβαση της Αστυνομίας

Κορωνοπάρτι με 200 άτομα και παρέμβαση της Αστυνομίας

Μυστήριο επικρατεί στην Πάτρα αναφορικά με την τοποθεσία του «κορωνοπάρτι» ενώ δεν αποκλείεται, στην πόλη να γινόταν ταυτόχρονα άλλο ένα πάρτι

Διάφορα βίντεο που φιγουράρουν σε stories Πατρινών και γενικότερα αναρτήσεις στα social media, δείχνουν πως στην Πάτρα  κάποιοι αγνόησαν την κατάσταση με τον κορωνοϊό  και διοργάνωσαν ένα μεγάλο κορωνοπάρτι το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω lockdown, αλλά όπως προκύπτει από τα βίντεο που αναρτήθηκαν, περίπου 200 άτομα έδωσαν το «παρών» σε πάρτι στην Πάτρα και διασκέδασαν με ποτά και μουσική.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, οι διοργανωτές του κορωνοπάρτι είχαν βάλει δυνατά μουσική και η αστυνομία έκανε σχετική έρευνα στην περιοχή μετά από καταγγελίες περιοίκων. Δεν έγινε ωστόσο καμία σύλληψη αφού οι συμμετέχοντες στο πάρτι κατάφεραν να το «διαλύσουν» και να φύγουν πριν η αστυνομία βρει τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι.

Κατά μια άλλη εκδοχή πάντως και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που φιλοξενούνται σε τοπικά Μέσα, το κορωνοπάρτι δεν ήταν ένα στην Πάτρα αλλά αντίθετα, το πιθανότερο είναι πως γινόντουσαν δυο την ίδια στιγμή και σε διαφορετικά μέρη μέσα στην πόλη.

Κορωνοπάρτι

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ