Κώστας Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου

Κώστας Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου
Newsroom
Newsroom

H ανάρτηση του σκηνοθέτη του Σασμού

Ο Κώστας Κωστόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

«Δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου:

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ