Το κοτέτσι ήταν ... καβάντζα ναρκωτικών! - Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, ηρωίνης και χασίς στην Πάτρα

Newsroom
Newsroom

Βαρύ "χτύπημα" της τοπικής ΕΛ.ΑΣ σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης - Άνθρωπος της "νύχτας" ο αρχηγός

Βαρύ "χτύπημα" του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, ηρωίνης και χασίς στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η τοπική ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ένα κιλό κοκαΐνης και μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατά την επιχείρηση των ανδρών τους Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών τους οποίους συνέδραμαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, εντοπίστηκαν οι μεγάλες ποσότητες των ναρκωτικών κοντά στην περιοχή της Πειραϊκής Πατραϊκής, όπου οι δράστες είχαν κρύψει τα ναρκωτικά μέσα σε ... κοτέτσι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες είναι ο εγκέφαλος της εκγληματικής ομάδας, ένας 30χρονος γνωστός στο χώρο της νύχτας. Ενώ ο δεύτερος από τους τρεις είναι ο πατέρας του 30χρονου.

Τα ναρκωτικά διοχετεύονταν από την εγκληματική ομάδα στην Πάτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία διερευνά την πιθανότητα συσχέτισης της διακίνησης κοκαΐνης με γνωστή επιχείρηση αναψυχής στο κέντρο της Πάτρας το οποίο έχει ο 30χρονος. 

Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο "χτύπημα" της τοπικής ΕΛ.ΑΣ σε κύκλωμα της νύχτας μετά την προχθεσινή μεγάλη επιχείρησης όπου συνελήφθησαν 4 άνθρωποι της νύχτας που εκβίαζαν επιχειρηματία της πόλης από τον οποίο είχαν πάρει περίπου 130.000 ευρώ.  

Πηγή: tempo24.news

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ