Λαμία: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 60χρονος επιχειρηματίας

Λαμία: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 60χρονος επιχειρηματίας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΚΑΤ για περισσότερο από έναν μήνα

Στη ΜΕΘ του ΚΑΤ άφησε την τελευταία του πνοή ένας 60χρονος από τη Λαμία που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στη Λάρισα. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο με πολλούς φίλους σε Λαμία και Λάρισα, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό στα τέλη Νοεμβρίου. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του LamiaReport, εισήχθη στην Κλινική Covid Λαμίας στις 27 Νοεμβρίου και χρειάστηκε άμεσα να διασωληνωθεί. Δεν υπήρχε ωστόσο κρεβάτι στην Εντατική της Λαμίας και τη λύση έδωσε στις 28/11 το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ», όπως και σε άλλες περιπτώσεις μέσα στο «βαρύ Νοέμβρη». Πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα με τη νόσο, αρνητικοποιήθηκε, όμως οι επιπλοκές που του δημιούργησε η covid-19 στην υγεία του, είχε ως αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Δύο ακόμη θάνατοι

Δύο ακόμη γυναίκες από τη Λαμία έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του κορωνοϊού, διασωληνωμένες σε ΜΕΘ άλλων Νοσοκομείων, μία 63χρονη στη Λάρισα και μία 78χρονη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Τα σοβαρότατα περιστατικά στο πρώτο 10ημερο του Δεκεμβρίου ήταν πολλά περισσότερα από τα κρεβάτια στην ΜΕΘ Covid του ΓΝ Λαμίας, για αυτό και στην περίπτωση της 78χρονης χρειάστηκε να φύγει διασωληνωμένη στις 13 Δεκεμβρίου για τη ΜΕΘ Χαλκίδας, όπου δυστυχώς κατέληξε 17 ημέρες αργότερα. Να σημειωθεί ότι η ΜΕΘ Χαλκίδας μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο είχε νοσηλεύσει άλλα πέντε βαριά περιστατικά από τη Φθιώτιδα μέσα στο 4ο κύμα.

Ομοίως και η Λάρισα και με τα δύο Νοσοκομεία της, εξυπηρέτησε σοβαρά περιστατικά από τη Φθιώτιδα, ενώ ασθενείς διακομίστηκαν και στα δύο ιδιωτικά θεραπευτήρια της περιοχής.

Πηγή: lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ