Λαμία: Την έπιασε να κλέβει τα φυτεμένα λουλούδια έξω από το Δημοτικό Θέατρο

Λαμία: Την έπιασε να κλέβει τα φυτεμένα λουλούδια έξω από το Δημοτικό Θέατρο

«Η θρασύτατη κλοπή έγινε μέρα - μεσημερι, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, χωρίς κανείς να δίνει σημασία....», λέει ο επαγγελματίας που την έπιασε να φεύγει με τα κλεμμένα λουλούδια.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβουν λουλούδια από δημοτικούς χώρους. Όμως η συγκεκριμένη κλοπή ήταν επεισοδιακή και έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λαμίας το μεσημερι του Σαββάτου (10/4).

Μια γυναίκα ρομά έβαλε το ανήλικο παιδί της να ξεριζώνει τα λουλούδια, που ήταν φυτεμένα στο παρκάκι έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, και εκείνη τα έβαζε στα σακουλάκια. Την ώρα που απομακρύνονταν τις προλαβε ένας επαγγελματίας της γειτονιάς και της ζήτησε να ξαναβάλει τα λουλούδια στη θέση τους.

Εκείνη είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι το μικρό παιδί το έκανε από μόνο του. Επειδή όμως πιάστηκε στα πράσα αναγκάστηκε να πάει να "ξαναφυτέψει" τα δυο από αυτά, λέγοντας ότι δεν ξέρει τι απέγιναν τα υπόλοιπα.

'Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του LamiaReport  τα λουλούδια που ξεριζώθηκαν από το συγκεκριμένο σημείο είναι περισσότερα....

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι αυτό έγινε μπροστα στα μάτια δεκάδων συμπολιτών μας και όλοι αδιαφόρησαν. Είναι κρίμα. Θα πρέπει αν καταλάβουμε ότι όλα αυτά είναι η δική μας περιουσία που εμείς πληρώνουμε και πρέπει να την προστατεύουμε....», είπε στο LamiaReport ο επαγγελματίας που έπιασε την κλέφτρα να φεύγει με τα λουλούδια.

λουλούδια

Πηγή: lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ