Μ. Γιακουμάκη στο Livetalks: "Μουδιασμένα τα Χανιά λίγο πριν το lockdown"

Μ. Γιακουμάκη στο Livetalks: "Μουδιασμένα τα Χανιά λίγο πριν το lockdown"

Η δημοσιογράφος στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, εξηγεί τί πήγε λάθος στα Χανιά - Σχολιάζει την... άνθιση των fake news και τα αντανακλαστικά της Ε.Ε. σε σχέση με τα εμβόλια

"Η σημερινή ημέρα στα Χανιά μας βρίσκει μουδιασμένους", είπε στο Livetalks η δημοσιογράφος στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης Μαρίνα Γιακουμάκη με το βλέμμα και το…. αυτί στις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στις "βαθυκόκκινες" περιοχές πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά και την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και αυτό είναι μονόδρομος μια και τα «ενεργά κρούσματα είναι 172» όπως λέει η κα. Γιακουμάκη ενώ την Πέμπτη τα 27 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν το υψηλότερο νούμερο που έχει καταγραφεί ποτέ για το νομό. 

«Νομίζαμε ότι ο ιός δεν θα μας επισκεφτεί. Και ακόμα και αν μας επισκεφτεί δεν θα έχει την ίδια διεισδυτικότητα που έχει σε άλλες περιοχές» τονίζει η γνωστή δημοσιογράφος των Χανίων, προσθέτοντας ότι η διασπορά είναι μεγάλη στο Δήμο Χανίων αλλά και το Δήμο Αποκορώνου. 

Την περίοδο της πανδημίας «άνθισαν» δυστυχώς τα fake news, καθημερινά ακούγονται αντικρουόμενες επιστημονικές απόψεις αλλά η «αλήθεια είναι μία. Ο κορωνοϊός υπήρχε και υπάρχει. Αλλά πλέον η επιθετική μου μορφή εξελίσσεται και θα συνεχίσει να εξελίσσεται με εντυπωσιακή ταχύτητα» τονίζει η κα. Γιακουμάκη.

Η Μαρία Γιακουμάκη, κάθε Πέμπτη στις 22:00, παρουσιάζει την εκπομπή LOCK COVID, με όλα τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο. Με ζωντανές συνδέσεις με τις πηγές του ρεπορτάζ σε όλο κόσμο με το βλέμμα στην ανακάλυψη του εμβολίου κατά του αόρατου εχθρού.
 

Ακούστε όσα δήλωσε στο Livetalks η κα. Μαρίνα Γιακουμάκη:

 

 

 

 

Δείτε επίσης: 

Εισήγηση για "βαθύ κόκκινο" και στον Δήμο Χανίων

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ