Μάνδρα: Τέσσερις με χειροπέδες για πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές
Οι συλληφθέντες είναι Ρομά και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ την ώρα που φόρτωναν ένα ψυγείο σε φορτηγάκι.
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το πρωί κατηγορούμενοι για πλιάτσικο σε πλημμυρισμένο εργοστάσιο στην Μάνδρα Αττικής.
Οι συλληφθέντες είναι Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ την ώρα που φόρτωναν ένα ψυγείο σε φορτηγάκι.
Σημειώνεται ότι για τον φόβο τέτοιων επιδρομών σε σπίτια και καταστήματα τα οποία έπαθαν ζημιές από την θεομηνία και δεν μπορούν να ασφαλιστούν, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής έχει αυξήσει τις περιπολίες και τα μέτρα αστυνόμευσης στην περιοχή, ενώ η Ασφάλεια είναι επί ποδός όλες τις ώρες.
Μάλιστα, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, έγινε επανασχεδιασμός των μέτρων για το Πολυτεχνείο, προκειμένου να αποδεσμευθούν αστυνομικοί και να διατεθούν στην Δυτική Αττική, ενώ οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί απαλλάχθηκαν από την συμμετοχή στα μέτρα της πορείας, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 400 κλήσεις για άντληση υδάτων στην Κεντρική Μακεδονία
- Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ
- Η Ένωση Κεντρώων θα συναινέσει στη διάθεση κονδυλίων για τους πληγέντες