Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Οι νέες δηλώσεις για τον πατέρα της και τη διαθήκη

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Οι νέες δηλώσεις για τον πατέρα της και τη διαθήκη

“Ήταν παθιασμένος με εμένα, ήταν μεγάλος φαν της συγγραφικής μου ιδιότητας”, είπε μεταξύ άλλων

Νέες δηλώσεις έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε συνέντευξή της στην Ελένη Τσολάκη, ενώ η “μάχη” για τη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη συνεχίζεται.  Αρχικά, μίλησε για την χειρότερη ανάμνησή της αποκαλύπτοντας ότι είναι αυτή του νεκρού πατέρα της στο κρεβάτι του, ενώ αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στο βιβλίο της.

“Η πιο έντονη ανάμνηση του πατέρα μου είναι όταν τον είδα νεκρό στο κρεββάτι. Αλλιώς οι αναμνήσεις από τον πατέρα και τη μητέρα μου είναι άπειρες” περιέγραψε.

“Στιγμές έντονες όταν τον πήραν ξαφνικά από το σπίτι στο Βραχάτι, αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμάς τα παιδιά. Μεγάλη στιγμή ήταν όταν ο μπαμπάς μπήκε στο Καραϊσκάκη και 70.000 κόσμου τον χαιρέταγε” πρόσθεσε.

“Ήταν παθιασμένος με εμένα, ήταν μεγάλος φαν της συγγραφικής μου ιδιότητας” σημείωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

“Είναι πολύ δυσάρεστο που όλοι ασχολούνται με μένα” ανέφερε και σχετικά με το θέμα της διαθήκης απάντησε ότι “εγώ είμαι ψύχραιμη, δεν στεναχωριέμαι. Είναι φοβερά ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν μπαίνω στο διαδίκτυο. Μαθαίνω κάποια πράγματα από τους φίλους μου, αλλά τους έχω πει να μην μου λένε”.

“Όλα τα χειρίζονται οι δικηγόροι μου και μέχρι εκεί. Δεν θέλω να σχολιάσω κιόλας. Περνάω κανονικά. Στεναχωριέμαι όταν ακούω σημεία και τέρατα αλλά το ξεπερνάω” πρόσθεσε.

 

 

Δείτε επίσης:

Η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη: Τι αναφέρει για ακίνητα και περιουσία 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ