Το Μάρτιο η δίκη του 20χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ
Συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη στις αποσκευές της
Στις 7 Μαρτίου του 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της Ε.Μ., του 20χρονου μοντέλου που συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη και έκτοτε κρατείται στις φυλακές της χώρας.
Σε γραπτή δήλωσή του ο δικηγόρος της 20χρονης κοπέλας, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου αναφέρει: «Η δίκη της Ε.Μ., προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ-Κονγκ και κατηγορούμενης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ορίσθηκε να διεξαχθεί από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019 ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου.
Οι ημερομηνίες αυτές ορίσθηκαν με κατά προσέγγιση υπολογισμό και πιθανολόγηση της διάρκειας της δίκης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ή και περισσότερες ημέρες.
Ορίσθηκε επίσης η Παρασκευή 14.12.2018, ως ημερομηνία προκαταρκτικής ακροάσεως (case management hearing), κατά την οποία θα διευκρινιστούν ενώπιον των Δικαστών διαδικαστικά θέματα της δίκης, όπως ο αριθμός των μαρτύρων κατηγορίας και υπερασπίσεως που θα εξεταστούν κλπ.»
- ΛΑΕ: Για γέλια η τοποθέτηση της ΕΛΑΣ που διαψεύδει την παρακολούθηση του Π. Λαφαζάνη
- Στο Λονδίνο ο Ανδρέας Ξανθός για το brain drain
- Το χρίσμα σε 5 υποψήφιους περιφερειάρχες "έδωσε" ο Κυριάκος Μητσοτάκης