ΕΛΛAΔΑ

Mενίδι: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο εργοστάσιο πλαστικών – Ζημιές και σε παρακείμενα κτήρια

Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα και λόγω των εύφλεκτων υλικών στο εσωτερικό του εργοστασίου έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

φωτιά-Μενίδι
Photo Credits: @ΙΝΤΙΜΕ

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει μετά από αρκετές ώρες η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε χώρο εργοστασίου πλαστικών, στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Κατάρα, στο Μενίδι. Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η φωτιά έχει περιοριστεί και δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος επέκτασης.

 

Image
φωτιά-Μενίδι
Photo Credits: @ΙΝΤΙΜΕ

 

Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα και λόγω των εύφλεκτων υλικών στο εσωτερικό του εργοστασίου έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο εργοστάσιο πλαστικών έχουν προκληθεί εκτεταμένες υλικές ζημιές σε όλο το χώρο ενώ ζημιές υπέστησαν και παρακείμενα κτήρια.

 

Image
πυρκαγια-μενίδι
Photo Credits: @ΙΝΤΙΜΕ

 

Σημειώνεται ότι μέσω του 112 εστάλη μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής προκειμένου να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω των καπνών από την πυρκαγιά. Ειδικότερα το μήνυμα ανέφερε: «Καπνοί λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή Αχαρνές της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
 

 

Image
πυρκαγιά-Μενίδι
Photo Credits: @ΙΝΤΙΜΕ

 

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Ειδικότερα, επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες της περιφέρειας Αττικής.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση