Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα δύο κορίτσια που καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση από τη μητέρα τους

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα δύο κορίτσια που καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση από τη μητέρα τους

Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στο πλευρό των δύο κοριτσιών που βίωσαν τον εφιάλτη

Με τις δύο αδερφές οι οποίες κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό από την ίδια τους τη μητέρα επικοινώνησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με το Mega, η Ιωάννα συγκινήθηκε από την ιστορία των δύο αδερφών και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, βρήκε τα κορίτσια, μίλησε μαζί τους στο τηλέφωνο και τους έστειλε μήνυμα υποστήριξης, λέγοντας πως είναι στο πλευρό τους.

Μάλιστα και τα δύο κορίτσια είπαν πόσο πολύ τους βοήθησε με όσα τους είπε. «Ένιωσα πολύ συγκινημένη από αυτά που μας είπε και μας έκανε να νιώσουμε τρομερή ανακούφιση με τα λόγια της. Μας ανέφερε διάφορα πράγματα, για το νοσοκομείο, για το πώς έζησε την εμπειρία της γενικότερα και εκεί που συνδεόμαστε με την Ιωάννα, είναι ότι και οι τρεις μας, μας έχουν κάνει κακό στο σώμα μας και στην ψυχή μας, οπότε έχουμε μία σύνδεση με αυτή τη γυναίκα. Μας βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μας είπε. Μας ανακούφισε ψυχολογικά», λέει η 20χρονη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ιωάννα με το βιτριόλι, έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας. Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ κι ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει», λέει η 15χρονη.

«Λένε ψέματα τα κορίτσια» υποστηρίζει η μητέρα

Η μητέρα των κοριτσιών με επιστολή της στο Mega, μέσω του δικηγόρου της, υποστηρίζει ότι οι κόρες της λένε ψέματα. «Οι ισχυρισμοί τους είναι εντελώς αβάσιμοι» υποστηρίζεται στην επιστολή, επισημαίνοντας ότι αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στην εκπομπή του Μega, αναφέρεται ότι αυτές έγιναν για «να προκαταλάβουν την κοινή γνώμη και να προσπαθήσουν να επηρεάσουν την δικαστική κρίση».

«Ένιωσα τρομερή οργή, η μάνα μας είναι με το πλευρό εκείνων που μας έκαναν κακό»

Την οργή των κοριτσιών προκάλεσε η στάση της μητέρας τους. «Όλα αυτά που συμβαίνουν με ξεπερνάνε. Ένιωσα τρομερή οργή. Με το γεγονός ότι μπορεί η μάνα μου, η ίδια μου η μάνα να βρίσκεται με το πλευρό όσων αυτών μας έχουν κάνει κακό και όχι με το δικό μας. Από τη στιγμή που άρχισα να μιλάω, πήρα την απόφαση να υπερασπιστώ τη φρικτή αλήθεια των όσων έχουμε ζήσει και θα σταθώ δίπλα στην αδελφή μου.

»Έχω χρέος να σταθώ δίπλα στην αδελφή μου. Αλλά και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι υπάρχει ζωή πέρα από τον φόβο. Ας μας αφήσουν επιτέλους στην ησυχία μας κι ας γίνουν επιτέλους οι απαραίτητες διαδικασίες για να λάμψει η φρικτή αλήθεια των όσων έχουμε ζήσει», λέει 20χρονη.

«Αυτό που λένε ότι όλα αυτά είναι ψέματα, προφανώς και αυτό θα έλεγαν, εμένα και οι δύο μου οι γονείς λένε ότι λέω ψέματα, ότι θέλουν να με βγάλουν τρελή, η μητέρα μου, επίσης, είναι με τον βιαστή μου αντί να είναι με το μέρος μου και προσπαθούν να με τρομοκρατήσουν ώστε να μη μιλάω», λέει η 15χρονη.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ