Το μήνυμα της νοσηλεύτριας που έδωσε απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια

Το μήνυμα της νοσηλεύτριας που έδωσε απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια

H νοσηλεύτρια που με ανάρτησή της πριν από λίγες μέρες έδωσε απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον».

Yπενθυμίζεται ότι μία από τις θεωρίες που διακινήθηκαν ήταν ότι έγιναν εμβόλια τα οποία δεν είχαν το σκεύασμα της Pfizer αλλά φυσιολογικό ορό. Η κ. Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Oμοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο Μεταξά, ανέφερε ότι πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η ίδια  εξέφρασε την επιθυμία να στείλει μέσω της εκπομπής το μήνυμα ότι τα εμβόλια έχουν σώσει την ανθρωπότητα.

 

Ανέφερε ότι είναι υπέρ των εμβολίων και επεσήμανε ότι η επιστήμη με τις έρευνές της, χωρίς να κάνει μαγεία έχει σώσει την ανθρωπότητα.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να αφήσουμε χρόνο και χώρο στην επιστήμη καθώς αυτή έχει προοδεύσει πάρα πολύ. Τόνισε ότι το εμβόλιο για να βγει στην κυκλοφορία έχει ελεγχθεί όπως όλα τα φάρμακα για την αποτελεσματικότητά του και την ασφάλεια.

Σε σχέση με ανεπιθύμητες ενέργειες και παρενέργειες ανέφερε ότι έχουν όλα τα φάρμακα, «αλλά είναι πολύ χαμηλές για να σταματήσει η κυκλοφορία τους».

Πηγή: ert.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ