Μόσιαλος στη "γραμμή" Φαούτσι: Γελοίο και επικίνδυνο να έχουμε ως στρατηγική την επίτευξη ανοσίας της αγέλης

Μόσιαλος στη "γραμμή" Φαούτσι: Γελοίο και επικίνδυνο να έχουμε ως στρατηγική την επίτευξη ανοσίας της αγέλης

Ο Αντονι Φάουτσι χαρακτήρισε γελοίο και επικίνδυνο να έχουμε ως στρατηγική την επίτευξη ανοσίας της αγέλης, κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Ηλία Μόσιαλο.

«Μέχρι να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, θα έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι. Μιλάμε δηλαδή για επιπλέον θανάτους που θα είχαν αποφευχθεί», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μόσιαλος.

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δρ. Fauci που χαρακτηρίζει γελοίο και επικίνδυνο το να έχουμε ως στρατηγική την επίτευξη ανοσίας της αγέλης.


Ο Δρ Fauci έκανε σχόλια για την ανοσία της αγέλης και παραθέτω κάποια εδώ. Είπε πως αν αφήσουμε τις λοιμώξεις να μας θερίσουν και πούμε «Αφήστε να μολυνθούν όσοι είναι σε θέση να μολυνθούν και στη συνέχεια θα έχουμε ανοσία της αγέλης», είναι ανοησία και οποιοσδήποτε ξέρει από επιδημιολογία θα το χαρακτήριζε σαν εγχείρημα ανόητο και πολύ επικίνδυνο.

Για τη Διακήρυξη του Barrington, σχολίασε πως προϋποθέτει ότι τα άτομα που είναι ευάλωτα σε σοβαρές ασθένειες ζουν σε προστατευμένους χώρους, όπως τα γηροκομεία. Αλλά αυτό δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι στις κοινωνίες μας. Περίπου το ένα τρίτο των ανθρώπων είναι επιρρεπές σε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από τη νόσο του Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, παχύσαρκων, και όσων έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Μέχρι να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, θα έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι. Μιλάμε δηλαδή για επιπλέον θανάτους που θα είχαν αποφευχθεί. Ανέφερε επίσης, πως έχει γνωστοποιήσει τη θέση του σχετικά με την ανοσία της αγέλης στο Λευκό Οίκο και πρόσθεσε ότι η Δρ Deborah Birx (συντονίστρια της ειδικής ομάδας κορωνοϊών του Λευκού Οίκου) και ο Δρ Robert Redfield (διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ) είναι ξεκάθαρα εναντίον του εγχειρήματος.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ