Νέα διοίκηση στον σύλλογο Σητειακών Αττικής "Η Πραισός"

Newsroom
Newsroom

Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης εξελέγη πρόεδρος

Συνεχίζοντας την μακροχρόνια προσπάθεια της κοινωνικής ανάπτυξης και αλληλεγγύης των Σητειακών της Αθήνας, καθώς και της ανάδειξης της Σητείας με την πανελλαδική προβολή των ιστορικών παραδόσεων και εθίμων της περιοχής, ο Σύλλογος Σητειακών Αττικής “η Πραισός” προχώρησε στις πρώτες μετά την πανδημία αρχαιρεσίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: "Το ιστορικότερο ίσως πολιτιστικό σωματείο, η ίδρυση του οποίου τοποθετείται πριν από το έτος 1890, ανανεώνεται. Αξιοποιεί την υφιστάμενη εμπειρία των παλαιών μελών, μα και συνάμα προσθέτει την τεχνογνωσία και την καινοτομία των νέων ώστε να προσαρμοστεί και να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις.

Έπειτα από τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023, και κατόπιν απόφασης του, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σητειακών Αττικής “Η Πραισός”, συγκροτείται ως εξής:

◦ Παπαδάκης Αλέξανδρος – Πρόεδρος

◦ Τσαγκαράκη Σούλα – Αντιπρόεδρος

◦ Παλαιολόγου Ειρήνη – Γενικός Γραμματέας

◦ Γεωργαντάς Βαγγέλης – Ειδικός Γραμματέας

◦ Μεταξάκης Γεώργιος – Ταμίας

◦ Καπετανάκη Ρούλα – Δημόσιες Σχέσεις

◦ Αντωνάκης Μιχάλης – Κοσμήτορας

Αναπληρωματικά μέλη / επιλαχόντες:

◦ Κυδωνάκη Μαίρη

◦ Βασιλάκη Ασπασία

◦ Πασχαλάκη Παρούλα

◦ Αλεξίου Αρχοντία

Κλείνοντας, προσκαλούμε όλους τους συντοπίτες μας, που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής να επισκεφτούν το Σύλλογο Σητειακών Αττικής “Η Πραισός” (Λ.Συγγρού 63, Αθήνα) και να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας. Παράλληλα, μπορούν να μας ακολουθήσουν στα social-media και να ενημερώνονται για όλες τις δράσεις του Συλλόγου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ