Νέα έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών ανοίγει η Εισαγγελία για γνωστό μουσικό

Νέα έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών ανοίγει η Εισαγγελία για γνωστό μουσικό

Κατατέθηκε αναφορά πέντε γυναικών σε βάρος του

Αντιμέτωπος με νέα έρευνα για σεξουαλική βία είναι γνωστός μουσικός που ήταν μέλος δημοφιλούς συγκροτήματος , ο οποίος έχει καταδικαστεί ήδη σε πρώτο βαθμό για βιασμό ανήλικου κοριτσιού.

Σε βάρος του μουσικού ανοίγει νέα έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών με αφορμή τις καταγγελίες πέντε γυναικών οι οποίες υπέβαλαν εναντίον του μηνυτήρια αναφορά για σεξουαλική κακοποίηση που είχαν υποστεί ενόσω ήταν ανήλικες και μάλιστα κάτω των 12 ετών.

Οι πέντε γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους και τα καταγγελλόμενα περιστατικά, που πλέον τίθενται υπό εισαγγελική διερεύνηση φέρονται να εκτυλίσσονται σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν πως ο αριθμός των καταγγελιών ίσως αυξηθεί καθώς οι πέντε παθούσες αναφέρουν στην προσφυγή τους και άλλα γεγονότα με θύματα κορίτσια που πλέον θα κληθούν να καταθέσουν.

Ο συνήγορος των γυναικών Παναγιώτης Παπαϊωάννου σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αναφορά των πέντε γυναικών περιγράφει καταγγελίες «που εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» ενώ επισημαίνει πως από την πρώτη αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια, που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ