Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη

«Που ν’ανεβεί στα δίκτυα που την πνίξαν, Στη θάλασσα να πέσει που την ρίξαν»

Συγκίνηση προκαλούν οι στίχοι που είδαν το φως της δημοσιότητας και είναι γραμμένοι από τον Φοίβο Δεληβοριά και αφιερωμένοι στην Ελένη Τοπαλούδη, τη νεαρή φοιτήτρια που έχασε τόσο γρήγορα και βασανιστικά τη ζωή της στην Ρόδο.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς , σύμφωνα με το loaded.gr, ερμήνευσε το συγκεκριμένο τραγούδι σε συναυλία του στο Κύτταρο Live Club.

«Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο γνωστός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Δημήτρης Κανελλόπουλος.

«Το τραγούδι είναι συγκλονιστικό. Και είναι απίστευτο πως άλλαξε η ατμόσφαιρα στο Κύτταρο. Σταμάτησαν να μιλάνε όλοι. Όλοι όμως. Νεκρική σιγή. Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα – κυριολεκτικά. Τα μάτια όλων γέμισαν θλίψη. Όχι πως δεν επανήλθαμε στη χαρά αμέσως μετά – έτσι δεν είναι και η ζωή; – αλλά οι στιγμές αυτές, χθες, ήταν ανατριχιαστικές. Το άτυχο αυτό κορίτσι έγινε τραγούδι πράγμα το οποίο σημαίνει πως η μνήμη του θα διατηρηθεί και με έναν άλλον τρόπο. Μεγάλη υπόθεση».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση