Ο Γιώργος Κυρούσης στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών

Ευχαριστίες από την ΕΣΗΕΠΗΝ στη Νέλλη Κατσαμά "για την μεγάλη προσφορά της και την πολυετή συμμετοχή της στα όργανα της ΠΟΕΣΥ"

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων συγχαίρει το μέλος της Γιώργο Κυρούση που εξελέγη στη Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, καθώς και τον νέο εκπρόσωπο της στο Γενικό Συμβούλιο Μιχάλη Μαστή.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

"Η ΕΣΗΕΠΗΝ ευχαριστεί θερμά την συνάδελφο Νέλλη Κατσαμά για την μεγάλη προσφορά της και την πολυετή συμμετοχή της στα όργανα της ΠΟΕΣΥ εκπροσωπώντας την Ένωση.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ και οι αντιπρόσωποι της στις τελευταίες αρχαιρεσίες της ΠΟΕΣΥ επέδειξαν ήθος, ομοψυχία και ενότητα όπως αρμόζει στους δημοσιογράφους της Ελληνικής Περιφέρειας.

Ο δρόμος της διεκδίκησης είναι μακρύς, δύσκολος και δύσβατος. Καλή συνέχεια και καλό αγώνα στη νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας". 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση