Οδηγός νταλίκας κάηκε ζωντανός σε τροχαίο
Τα ξημερώματα
Τραγικό θάνατο βρήκε 46χρονος οδηγός μιας νταλίκας, που ανετράπη την νύχτα στο 275ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου Αθήνας-Θεσσαλονίκης, κοντά στη Σούρπη της Μαγνησίας.
Το μεγάλο όχημα ανατράπηκε, στις 3 τη νύχτα - για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής λόγους- και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο τραυματισμένος έλληνας οδηγός να απανθρακωθεί μέσα στη νταλίκα, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τις προσπάθειες των ανδρών 4 πυροσβεστικών οχημάτων που έφθασαν, από τον Αλμυρό και τον Βόλο.
Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε, λόγω του δυστυχήματος, και στις δύο κατευθύνσεις, από τις 3 τη νύχτα και άνοιξε και πάλι για να δοθεί στην κυκλοφορία στις 11 το πρωί. Η εκτροπή των αυτοκινήτων γινόταν από τους κόμβους της Σούρπης και του Αλμυρού.
Προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος κάνει η Τροχαία Εθνικών Οδών Αλμυρού.
- Δικογραφία σε βάρος ιερέα για κλοπές εικόνων και λειψάνων αγίων
- ΝΔ: Η κυβέρνηση ξεπλένει τους δικούς της που έχουν offshore
- Σε 26 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο παιδόφιλος του Περιστερίου