Οδηγός πιάστηκε στα χέρια με αστυνομικό στο κέντρο της πόλης

Οδηγός πιάστηκε στα χέρια με αστυνομικό στο κέντρο της πόλης

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα, ενώ ακολούθησε καταδίωξη.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην οδό Παπαναστασίου στην συμβολή με την οδό Πατρόκλου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το onlarissa.gr, ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό, ένας αστυνομικός με το περιπολικό του, θέλησε να κάνει συστάσεις στους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει παράνομα με αλάρμ επί της Παπαναστασίου. Ο ένας εξ αυτών γύρω στα 30, έφερε αντιρρήσεις φωνάζοντας προς τον αστυνομικό χωρίς να υπακούει στις συστάσεις του.

Πιάστηκαν στα χέρια

Μάλιστα πάνω στην λεκτική διαμάχη κινήθηκε προς τον αστυνομικό, και τον απώθησε σπρώχνοντάς τον πάνω στο περιπολικό. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, καθώς ο 30χρονος αντιστάθηκε όταν ο αστυνομικός πήγε να τον συλλάβει, με τον κόσμο απλά να παρακολουθεί άναυδος το σκηνικό.

Τελικά ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στην Παπαναστασίου την ώρα μάλιστα που υπήρχε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ο αστυνομικός κάλεσε βοήθεια και ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους της Λάρισας. 

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ