Οδύνη στην Αλόννησο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Οδύνη στην Αλόννησο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Θρήνος για τους παιδικούς της φίλους, θρήνος και για τους ντόπιους που τη θυμούνται ως ένα κορίτσι χαμογελαστό, δραστήριο

Στην Παλιά Χώρα της Αλοννήσου εκεί όπου μεγάλωσε το 20χρονο κορίτσι, που έχασε άδικα τη ζωή του στα Γλυκά Νερά, ο πόνος είναι βουβός. Το σπίτι που μεγάλωσε η Καρολάιν ερμητικά κλειστό. Οι ντόπιοι μιλούν για ένα κορίτσι που η ζωή του τα έδωσε όλα και του τα πήρε πίσω.

Με συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του σχολείου της, από θεατρικές παραστάσεις και μαθηματικούς διαγωνισμούς, η 20χρονη κατάφερνε να αριστεύσει στα μαθήματα και να διατηρεί καλές σχέσεις με καθηγητές και συμμαθητές. Ιδιαίτερα έξυπνη και πειθαρχημένη, διέπρεψε και στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο οικονομικό πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Θρήνος για τους παιδικούς της φίλους, θρήνος και για τους ντόπιους που τη θυμούνται ως ένα κορίτσι χαμογελαστό, δραστήριο. Συμμαθητές της 20χρονης κλαίνε και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Όλη περιγράφουν μια δυναμική κοπέλα με παραμυθένια ζωή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αλόννησο, όταν η μητέρα του 32χρονου συζύγου εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο νησί. Πρώτη φορά συναντήθηκαν το Πάσχα του 2017. Τα δυο παιδιά ερωτεύτηκαν αμέσως.

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου με διακριτικό τρόπο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της άτυχης 20χρονης μητέρας και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη σύντομα και οι δράστες της δολοφονίας της να οδηγηθούν στη φυλακή.

Στο νησί βρίσκεται και η θεία της Καρολάιν, ώστε να παράσχει βοήθεια στον πατέρα της άτυχης 20χρονης, καθώς η μητέρα της βρίσκεται στην Αθήνα.

Δείτε επίσης:

Θλίψη και οργή για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Επικήρυξαν τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με τα χέρια έπνιξαν οι δράστες την Καρολάιν

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ