Ώρες αγωνίας στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας για τους συγγενείς των θυμάτων

Newsroom
Newsroom

Ήδη θρηνούν τους αγνοούμενους, αφού δεν θεωρούν πως μπορούν να βρεθούν ζωντανοί.

Εικόνες θλίψης και πόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου με οχήματα – ψυγεία φτάνουν οι σοροί που έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Συγγενείς και φίλοι των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους, αλλά και όσων αγνοούνται, βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και εκφράζουν την θλίψη αλλά και την οργή τους. Ήδη θρηνούν τους αγνοούμενους, αφού δεν θεωρούν πως μπορούν να βρεθούν ζωντανοί.

Κάποιοι στρέφονται κατά της Hellenic Train υποστηρίζοντας πως η εταιρία δεν μπορεί να τους ενημερώσει για το που κάθονταν οι δικοί τους, παρά το ότι -όπως υποστηρίζουν- είχαν εκδώσει τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου, με ονοματεπώνυμο και αριθμό θέσης.

Στην ΕΡΤ μίλησε νεαρός που έχασε τον πατέρα και τον 15χρονο αδελφό του, αφού τους θεωρεί πλεον νεκρούς, μην έχοντας μάθει νέα τους για δύο ημέρες. Όπως λέει, “ο Σταθμάρχης είναι ένας άνθρωπος, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν λάθη. Ποια είναι η ευθύνη της εταιρίας, των αρμοδίων, όλων όσων εμπλέκονται;”

Η ενημέρωση των συγγενών για τα αποτελέσματα ταυτοποιήσης μέσω DNA αναμένεται να ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαρτίου.

Απαντήσεις ζητούν και οι συγγενείς των δύο μηχανοδηγών της εμπορικής αμαξοστοιχίας. “Δεν ξέρουμε αν γίνονται έρευνες, αν ασχολείται κανείς μαζί τους”, λένε η αδελφή του ενός και ο πατέρας του άλλου μηχανοδηγού που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

 

Πηγή: ertnews.gr Φωτογραφία ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ