«ΟΡΜΗ 2/26»: Πολεμικό Ναυτικό σε πλήρη επιχειρησιακή δράση – Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση
Στην άσκηση συμμετείχαν μονάδες της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ), καθώς και ελικόπτερο MH-60R της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ).
Στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου και του Μυρτώου Πελάγους πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου η άσκηση «ΟΡΜΗ 2/26» του Πολεμικού Ναυτικού.
Στην άσκηση συμμετείχαν μονάδες της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ), καθώς και ελικόπτερο MH-60R της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ).
Η εκπαίδευση εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων του Αρχηγείου Στόλου και είχε ως στόχο την αξιολόγηση της επιχειρησιακής σχεδίασης, αλλά και τη διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και της μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.
Η «ΟΡΜΗ 2/26» εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με έμφαση στην ετοιμότητα και την αποτελεσματική συνεργασία των συμμετεχουσών μονάδων.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία η σορός του τραγουδιστή - Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις
- Στο Καστελόριζο για τρεις μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Πρώτο κουδούνι με 5.259 νέους εκπαιδευτικούς – Τι φέρνει η νέα σχολική χρονιά




