Όταν σκύλος συνάντησε αγριογούρουνο

Όταν σκύλος συνάντησε αγριογούρουνο
Newsroom
Newsroom

Καθημερινές οι συναντήσεις με τους τετράποδους «θαμώνες» στο Ισιαδάκι και στον Άγιο Λουκά…

 «Μούρη με μούρη» με τεράστιο αγριογούρουνο ήρθε πολίτης ο οποίος κάθε βράδυ βγάζει το σκύλο του βόλτα στο Ισιαδάκι Λαμίας.

Το βίντεο που θα δείτε είναι τραβηγμένο στις 21:55’ το βράδυ της Κυριακής (3/7) με το μεγαλόσωμο θηλαστικό να κοιτάει το σκύλο αλλά και τον άνθρωπο που βρέθηκε στο δρόμο του και να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Ευτυχώς φαίνεται ότι είναι εξοικειωμένο από την ανθρώπινη παρουσία και εφόσον δεν ένιωσε ότι απειλείται δεν επιτέθηκε!

Όπως μας είπε ο νεαρός ιδιοκτήτης του σκύλου, που μας έστειλε το βίντεο, οι συναντήσεις με αγριογούρουνα είναι καθημερινή, καθώς τα συγκεκριμένα θηλαστικά κάνουν βόλτες από το Ισιαδάκι έως τον Άγιο Λουκά αναζητώντας τροφή. Και η δική του εμπειρία στις απρόσμενες συναντήσεις με τα άγρια θηλαστικά, βοήθησε στο να διατηρήσει την ψυχραιμία του και τον έλεγχο του σκύλου του ώστε να μη σημειωθεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό.

«Συνήθως βλέπω 2-3 αγριογούρουνα σε κάποια απόσταση, χθες ήταν μόνο ένα. Ευτυχώς δεν επιτέθηκε γιατί δεν αντιδράσαμε. Έχω ενημερώσει την αστυνομία, αλλά και τι να κάνουν οι αστυνομικοί. Φοβάσαι να πας στο σπίτι σου και καλό είναι όσοι περνούν από το σημείο να είναι πολύ προσεκτικοί...», μας είπε ο αναγνώστης, που έχει επανειλημμένα βρεθεί με αγριογούρουνα στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ