Παιδαγωγική ημερίδα του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων

Παιδαγωγική ημερίδα του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων

Μέσω διαδικτύου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας ενημερώνει ότι η εξ’ αναβολής 7η Παιδαγωγική Ημερίδα του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 12/12/2020 αποκλειστικά διαδικτυακά λόγω των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας.

Η ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης», διοργανώνεται σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης & Αιγαίου του ΣΒΕ και με το «Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας» του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ενώ τελεί για μία ακόμη φορά υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Η 7η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας θα είναι ελεύθερη για όλους και θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης. Δωρεάν στα ταμειακά εντάξει μέλη μας και με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση της τάξεως των 5€ στα μη μέλη μας που το επιθυμούν.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και την Πέμπτη 10/12/2020.

Πληροφορίες Ημερίδας

 

Εγγραφές Ημερίδας

Ημερίδα Βρεφονηπιοκόμων

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ