Πανελλήνιο σοκ από την τραγωδία με την 32χρονη και την 5χρονη κόρη της
Η μητέρα πέταξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας την 5χρονη κόρη της και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή και των δύο
Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη το πρωί της Πέμπτης, όταν 32χρονη μητέρα, αφού πέταξε στον ακάλυπτο την της πολυκατοικίας την 5χρονη κόρη της, πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή και των δύο.
Η μητέρα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το παιδί είχε βαριά αναπηρία.
«Γιατί μου το έκανες αυτό;»
Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.
«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι» αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.
Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».
Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά πριν δύο μέρες έτρωγαν έπιναν και γλεντούσαν, λόγω των ημερών, και η 32χρονη έδειχνε χαρούμενη.
Ο ίδιος αναφέρει πως μητέρα και παιδί έπεσαν μαζί, και όχι το παιδί στον ακάλυπτο και η μητέρα από το μπροστινό μπαλκόνι.
Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το 5χρονο κοριτσάκι είχε προβλήματα, ωστόσο ακολουθούσε θεραπείες και τα αντιμετώπιζε.
Από την πλευρά της η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού τόνισε ότι ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η γυναίκα του ήταν στον δρόμο νεκροί.
- Μπήκε σε εκκλησία κι έκλεψε κάμερα φωτογράφου
- ΤΖΟΚΕΡ: Ένα δελτίο κερδίζει το ποσό των 9,2 εκ. ευρώ!
- Το Κίνημα Αλλαγής για τη συμφωνία EastMed