Παραμένει στο νοσοκομείο ο Ανέστης Βλάχος

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Ανέστης Βλάχος

Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ο αγαπημένος «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου, Ανέστης Βλάχος.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Ηρακλής, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebοok, ενώ λίγο αργότερα η οικογένειά του προέβη σε μια νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«O πατέρας και παππούς μας, Ανέστης Βλάχος, εισήχθη εχθές, 27 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, από την πρώτη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά το γεγονός πως το σύστημα υγείας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας και της έξαρσής της αυτό το διάστημα και με την φροντίδα τους, ο Ανέστης Βλάχος, ανέλπιστα γρήγορα ανέκτησε τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, του έγινε μοριακό τέστ ανίχνευσης του κορωνοϊού κατά την προσέλευση του στο νοσοκομείο, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Οι γιατροί, έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, για παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του και για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν γρηγορότερης ανάκαμψης του οργανισμού του.

Θέλουμε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και την διοίκηση, αλλά και τον εφημέριο του νοσοκομείου, π. Σιλουανό Καλαντζή που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό μας, όπως επίσης και όλο τον κόσμο, που με διαφόρους τρόπους, εκφράζει καθόλα συγκινητικά την αγάπη του στο πρόσωπό του και συμπαραστέκεται προσευχητικά στην δοκιμασία του.

Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο αυτή προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα.

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια.».

 

Τα νεότερα για την υγεία του

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο Ανέστης Βλάχος, παραμένει στον Ευαγγελισμό.

Ο πυρετός του έχει πέσει και είναι αρκετά καλύτερα ωστόσο αυτό που τον ταλαιπωρούσε και τον έστειλε στο νοσοκομείο ήταν μια ουρολοίμωξη.

Έτσι λοιπόν του έγιναν κάποιες επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να του δοθεί η κατάλληλη αντιβίωση.

Επιπλέον, την Δευτέρα (2/8) έκανε και κάποιους υπερήχους λόγω της καρδιακής ανεπάρκειας, καθώς αντιμετωπίζει χρόνια τώρα ένα θέμα με την καρδιά του και σήμερα, Τρίτη (3/8) θα βγουν τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, σίγουρα μέχρι και την Παρασκευή ο αγαπημένος ηθοποιός θα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο νωρίτερα για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Ανέστη Βλάχο – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ