Πατέρας έβαλε πυγμάχους να χτυπήσουν 47χρονο που προσέγγισε την 13χρονη κόρη του

Newsroom
Newsroom

Ο πατέρας εμφανίστηκε με δύο φίλους του πυγμάχους στο ραντεβού με τον 47χρονο

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ο 47χρονος που συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με ανήλικη 13 ετών στην Πάτρα, ο πατέρας της οποίας του έστησε παγίδα και θέλησε να του δώσει ένα καλό μάθημα πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας που δήλωσε «μετανιωμένος» και «βλάκας» όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και τελικά η δίκη του θα γίνει σήμερα. Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες, οι οποίες «περιγράφονται» μέσα στην δικογραφία, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι αισχρά σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε ακόμη και γυμνές φωτογραφίες. Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον δεύτερο να στήνει παγίδα.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους. Και ο ίδιος είναι πυγμάχος. Ο πατέρας παρά τον θυμό του, δεν τον άγγιξε, όμως οι δύο πυγμάχοι έκαναν τον κατηγορούμενο τουλούμι στο ξύλο.

Ο 47χρονος τελικά συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σήμερα κάθισε στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί για τις πράξεις του.

Φωτογραφία από Peggy und Marco Lachmann-Anke από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ