Α. Πελώνη: Στην ενίσχυση των υγειονομικών τα έσοδα από τα πρόστιμα

Α. Πελώνη: Στην ενίσχυση των υγειονομικών τα έσοδα από τα πρόστιμα

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος έδωσε διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού

Για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας μίλησε στην τακτική ενημέρωση η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη η οποία έδωσε διευκρινίσεις και για την εφαρμογή των υπόλοιπων μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση  για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η κ. Πελώνη αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την μετακίνηση των πολιτών, επαναλαμβάνοντας τις οδηγίες που δόθηκαν χθες από τους αρμόδιους υφυπουργούς.

"Ολα κρίνονται από την συμπεριφορά των πολιτών και εξελίσσεται ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών" , είπε.

Αναφερόμενη στα ειδικά μέτρα για τις μετακινήσεις από τα ΚΥΤ, είπε ότι στις περιμέτρους των ΚΥΤ αναπτύσσονται υγειονομικές μονάδες.

Ακόμη, όπως είπε, κρίθηκε αναγκαία και η απασχόληση εθελοντών στο ΕΣΥ. Για τον λόγο αυτό καλούνται όσοι θέλουν από τις σχετικές ειδικότητες αλλά και άλλοι σε διοικητικές θέσεις.

Η κ. Πελώνη δήλωσε ακόμη ότι τα έσοδα από τα πρόστιμα θα διατεθούν για την ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού και του ΕΣΥ.

"Πρώτο και κύριο μέτωπο σε αυτό τον πόλεμο είμαστε εμείς. Ο ιός δεν διασπείρεται μόνος του, τον διασπείρουμε εμείς" είπε χαρακτηριστικά

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ