Πέραμα: Τους 7 αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ επισκέφθηκε ο Τ. Θεοδωρικάκος

Πέραμα: Τους 7 αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ επισκέφθηκε ο Τ. Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε και με τον πατέρα του 20χρονου

Τους επτά αστυνομικούς οι οποίοι κρατούνται για το αιματηρό επεισόδιο στο Πέραμα επισκέφθηκε την Κυριακή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος,  ενώ επικοινώνησε και με τον πατέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Ο κ. Θεοδωρικάκος παρέπεμψε στην κατά τους προβλεπόμενους νόμους δικαστική εξέλιξη και τις πειθαρχικές διαδικασίες για την κατάληξη της υπόθεσης. 

"Η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία" διευκρίνισε ο ΥΠΡΟΠΟ για την επίσκεψη στους αστυνομικούς.

"Η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρωπιά, ηρεμία και ασφάλεια για να προχωρήσει μπροστά. Σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε, ιδιαίτερα αν υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, οφείλουμε αυτό να το έχουμε καλά στο μυαλό μας" ήταν το μήνυμά του. 


H δήλωση Θεοδωρικάκου

"Πριν από λίγο επισκέφθηκα στη ΓΑΔΑ τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται για την αιματηρή υπόθεση στο Πέραμα την Παρασκευή το βράδυ. Η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Από εκεί και πέρα, η δικαστική εξέλιξη και οι πειθαρχικές διαδικασίες θα εξελιχθούν όπως προβλέπουν οι νόμοι.

Επίσης, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πατέρα του νεαρού που σκοτώθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό στο Πέραμα.Του εξέφρασα τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου.

Η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρωπιά, ηρεμία και ασφάλεια για να προχωρήσει μπροστά. Σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε, ιδιαίτερα αν υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, οφείλουμε αυτό να το έχουμε καλά στο μυαλό μας".

Διαβάστε επίσης:

Καταδίωξη στο Πέραμα: Κατεπειγόντως πειθαρχικός έλεγχος – Ποιο είναι το στοιχείο «κλειδί»

Πέραμα: Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η απολογία των αστυνομικών

Πέραμα: Οι διάλογοι των αστυνομικών με το Κέντρο

Εντολή για πειθαρχικό έλεγχο μετά τα γεγονότα στο Πέραμα

Πηγή: skai.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ