Πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της Σακελλαροπούλου

Πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της Σακελλαροπούλου

Διαμαρτυρήθηκαν για τoν Κουφοντίνα

Μία ομάδα έφτασε έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Μεταξουργείο, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου δολοφόνου της «17 Νοέμβρη», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Αμέσως μετά η ομάδα αυτή αποχώρησε από το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και κατά του νέου νόμου για την Παιδεία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε λόγο για «τραμπούκους» και τόνισε ότι η κυβέρνηση «ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται».

«Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των ΑΕΙ από έκνομες δραστηριότητες», δήλωσε ο κ. Ταραντίλης, σημειώνοντας ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που γίνεται στόχο το γραφείο της υπουργού.

«Ας γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει», συμπλήρωσε.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ