Πέθανε ο 16χρονος που χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικού

Newsroom
Newsroom

Το πρωί της Τρίτης, μετά από μεγάλη μάχη

Έχασε τη μάχη για το ζωή ο 16χρονος Ρομά, Κώστας Φραγκούλης,που τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταδίωξη τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 16χρονος Ρομ υποβλήθηκε σε χειρουργείο όπου του αφαίρεσαν μία σφαίρα από το κεφάλι και έκτοτε νοσηλευόταν στην εντατική σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα έφυγε δίχως να πληρώσει. Ο θανάσιμος τραυματισμός του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την κοινότητα των Ρομά και όχι μόνο.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

"Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» στις 5 Δεκεμβρίου στις 2:02 π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση.

Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 το πρωί", αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ