Ποδηλάτες αστυνομικοί έπιασαν κλέφτες κοσμημάτων

Ποδηλάτες αστυνομικοί έπιασαν κλέφτες κοσμημάτων

Η αξία των κοσμημάτων ξεπερνούσε τα 15.000 ευρώ

Με αριστοτεχνικό τρόπο κατάφεραν να ξαφρίσουν πανάκριβα κοσμήματα από ένα κοσμηματοπωλείο στην πόλη της Κέρκυρας δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, όμως δεν υπολόγισαν την ομάδα των ποδηλατών αστυνομικών της Τουριστικής Αστυνομίας!

Το ζευγάρι μπήκε στο κατάστημα το πρωί της Τετάρτης παριστάνοντας τους πελάτες και, όσο η γυναίκα απασχολούσε τον ιδιοκτήτη ζητώντας του να της δείξει όλο και περισσότερα κομμάτια, ο άνδρας έβαζε ταχυδακτυλουργικά στις τσέπες του πολλά από αυτά! Όταν άρπαξε κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, έκανε νόημα στην σύντροφό του να φύγουν.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου αντιλήφθηκε ότι έλειπαν πολλά από τα τιμαλφή που είχε βγάλει από τα συρτάρια και ειδοποίησε τους ποδηλάτες αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Με την περιγραφή που τους έδωσε, εκείνοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς με το σύνολο των κοσμημάτων που είχαν κλέψει. Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ