ΕΛΛAΔΑ

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στην δημοσιογράφο – PR που πουλούσε ταξίδια στο Άμπου Ντάμπι

Η εμφανιζόμενη ως δημοσιογράφος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αλλά και ταξιδιωτική πράκτορας, φέρεται να έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες

δημοσιογράφος
Photo Credits: @INTIME

Με δύο βαριές κατηγορίες είναι αντιμέτωπη η γυναίκα που συνελήφθη για υπόθεση μεγάλης απάτης με ψεύτικα ταξίδια στο εξωτερικό, η οποία οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα.
Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα ενώ ήδη έχει λάβει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου.

Η εμφανιζόμενη ως δημοσιογράφος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αλλά και ταξιδιωτική πράκτορας, φέρεται να έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες με τελευταία θύματα της, αρκετούς που πλήρωσαν για να εξασφαλίσουν ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι για το Final Four της Euroleague.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν πολλοί εξαπατηθέντες από την κατηγορουμένη που φαίνεται να δρούσε ως ταξιδιωτική πράκτορας τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο. Η ίδια φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το Mononews η δημοσιογράφος Μ.Κ., χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές στο επάγγελμα, πέραν μιας στενής σχέσης με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, φαίνεται ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου» με τα εισιτήρια για το Final Four στο Άμπου Ντάμπι και την απάτη σε βάρος επώνυμων επιχειρηματιών.

Κινούμενη εντός, εκτός και επί τα αυτά του επαγγέλματος, δήλωσε PR, με δυνατές γνωριμίες σε εκκλησιαστικούς και επιχειρηματικούς κύκλους και εσχάτως και travel agency που αναλάμβανε να κλείσει σύνθετα πακέτα, να βρει εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ.

Πηγή: mononews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση