Πολάκης κατά Φάμελλου για αφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τo ΕΛ.Α.Σ: Απαξίωση και ευτελισμός

«Δεν ασκούν τα καθήκοντά τους πλέον», αναφέρει σε ανάρτησή του ο ανεξάρτητος βουλευτής

Πυρά κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλου εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παύλος Πολάκης, με φόντο την παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε οργισμένο ύφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως «24 ώρες μετά [...] ούτε ο Σωκράτης Φάμελλος, ούτε κάποιος από το γραφείο Τύπου του Σύριζα εχει τοποθετηθεί για το νέο κόμμα» και ενώ η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου.

«Δεν θα έπρεπε;; Δεν ασκούν τα καθήκοντά τους πλέον;; Τι συμβαίνει;», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«24 ώρες μετά την εκδήλωση στο Θησείο και ούτε ο Σωκράτης Φάμελλος ούτε κάποιος από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει τοποθετηθεί για το νέο κόμμα ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα!!!!!!

Δεν θα έπρεπε;; Δεν ασκούν τα καθήκοντά τους πλέον;; Τι συμβαίνει;; Πότε θα συνεδριάσει η ΠΓ και η ΚΕ;;; Αυτή η κατάσταση απαξίωσης και εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να σταματήσει και να αναστραφεί!!!».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση