Πολυχρονόπουλος: "Εάν μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος για κάτι είναι ότι δεν δήλωνα τα χρήματα από τις δωρεές στην εφορία"

Newsroom
Newsroom

Τι ισχυρίζεται ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας "Αλλος Ανθρωπος".

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας ''Ο Άλλος άνθρωπος'', μίλησε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη μήνυση που υπέβαλε, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αρνήθηκε τις κατηγορίες που του καταλογίζουν και μεταξύ άλλων ανέφερε πως εάν κάποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι είναι ότι δεν δήλωνε τα χρήματα από τις δωρεές στην Εφορία.

"Θα απαντήσω αυτά που πρέπει να απαντήσω. Η κατηγορία της απάτης δεν νομίζω να υπάρχει. Εγκληματική οργάνωση δεν το συζητώ καν. Ξέπλυμα μαύρου χρήματος ούτε και αυτό δεν το συζητώ καν. Εάν μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει για κάτι, το σύστημα, το κράτος, είναι ότι δεν τα δήλωνα στην Εφορία. Αλλά αυτό το έκανα από την αρχή. Δεν μπορούσα να δηλώσω τα δύο, τα τρία, τα πέντε ευρώ που έβαζε ο καθένας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι απατεώνας", τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ